Het geselecteerde product is niet volledig in voorraad.
De beschikbare voorraad bedraagt:
De levertermijn voor producten van Le Creuset Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
Instructies
-
01.
Snijd de ui doormidden. Ris de naaldjes van de rozemarijntakjes.
-
02.
Verhit de olie in een grote soeppan, bak de ui, de pompoen, de rozemarijn en de knoflook circa 20 minuten.
-
03.
Voeg dan de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Draai het vuur laag en kook de soep in circa 30 minuten gaar.
-
04.
Pureer de soep zodra de pompoen gaar is met een staafmixer tot een glad geheel en breng op smaak met zout en peper.
-
05.
Verwarm de appelstroop met 2 eetlepels water. Bak de pecannoten krokant en hak ze fijn.
-
06.
Lepel wat stroop op iedere kom soep en strooi er wat pecannoten overheen.
Pompoensoep met een Franse twist
Een zelfgemaakte pompoensoep is een heerlijke manier om de herfst in huis te halen.
Hieronder vind je alle ingrediënten en de bereidingswijze voor dit heerlijke recept.
Bereidingstijd:
20 min. voorbereiding + 30 min. bereidingstijd
Moeilijkheidsgraad:
Beginner
Ingrediënten:
- 1 ui schoongemaakt
- 2 takjes rozemarijn
- 2 el olijfolie
- 1 kilo pompoen schoongemaakt en in blokjes
- 5 tenen knoflook schoongemaakt
- 1,5 liter kippenbouillon
- zout en peper
- 4 el appelstroop
- 12 pecannoten
Benodigdheden:
- Een gietijzeren stoofpot
- Een goed, scherp mes
- Snijplank
Gratis levering vanaf €100
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen