Onze winkel is vandaag nog open tot 18:30 u.

5 min.

Monday, 11 December 2023

Onze favoriete cadeau tips tussen 50€ en 150€

Inspiratie nodig voor jouw eindejaarsgeschenken? Wij helpen je graag op weg!
Hieronder kan je onze 10 favoriete producten van 2023 vinden tussen 50 en 150 EUR. Orginieel, gemakkelijk én voor elk budget! 

placeholder Glyph

Steakmessen set

Deze steakmessenset van Laguiole Style de Vie uit de Luxury Line bestaat uit 6 hoogwaardige messen. De messen hebben een lemmet van roestvrijstaal en een handgreep van Ebbenhout. 

Vanaf 64,95 EUR.

Kywie flessenkoelers

Een unieke lijn van handgemaakte, passieve koelers gemaakt van 100% natuurlijke schapenvacht. Ontdek toewijding aan ethisch verantwoord inkopen, innovatief design en een vleugje Nederlands vakmanschap. Het perfecte kerstcadeau! 

Vanaf 89 EUR.

Fresh & Save starterset

Vandaag koken en de hele week genieten van vers eten? Met de starterset kan dat, want die bevat alles wat je nodig hebt: twee vacuümpotten, vier herbruikbare vacuümzakken en een handige vacuümpomp.

Voor 115 EUR.

Meater

De Meater Plus is de eerste echte draadloze slimme thermometer die de manier van barbecueën en grillen verandert. Met de Meater-app stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur en grilltijd in en kan je de voortgang van het kookproces monitoren vanaf je telefoon of tablet.

Vanaf 99,99 EUR.

Woll pan Eco logic

De Woll Eco Logic koekenpan uit de nieuwste serie van Woll is niet alleen duurzaam en milieubewust, maar ook volledig PFAS-vrij. De pannen zijn gemaakt van 100% gerecycled gegoten aluminium en voorzien van de PFAS-vrije anti-aanbaklaag Diamond QXR.

Vanaf 109,95 EUR.

Horl messenslijper

De HORL messenslijper is een unieke rollende messenslijper en bestaat uit een rollende slijper en een magnetische basis die het mes vasthoudt in een vaste hoek van 15°. Met deze innovatieve en stijlvolle messenslijper, slijp jij binnen een handomdraai je messen weer vlijmscherp! 

Vanaf 119 EUR.

Paveau waterflessen

Het glaswerk van Paveau is meer dan een stijlvolle sfeermaker in huis. De duurzame en herbruikbare waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en staan mooi op elke tafel. De prachtige verpakkingsdoos is een cadeau op zich! 

Vanaf 75 EUR.

Knyn schalen

Op zoek naar een uniek cadeau? Probeer onze nieuwe schalen van Knyn! Ambachtelijk en handgemaakt, elke schaal is dus uniek. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Vanaf 65 EUR.

18-delige glazenset

De 18-delige geschenkset uit de Taste serie van Schott Zwiesel bestaat uit 6 witte wijn, 6 rode wijn en 6 champagneglazen. De Taste serie heeft tijdloos ontwerp en voldoet aan de hoogste eisen voor dagelijks gebruik

Voor 99 EUR.

The Big green egg book

Het Big Green Egg kookboek is een schitterend naslagwerk. Voorzien van alle kamado kooktechnieken en verhalen van 14 internationale topchefs.Technieken als bakken, braden, stoven, grillen, roken en slow cooking komen uitgebreid aanbod. De bereidingen en uitdagende recepten worden duidelijke en stapsgewijs omschreven.

Voor 72 EUR.

placeholder Glyph

Volg ons op

#dupontfoodie
Volg ons op
Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €100
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen