Onze winkel is vandaag nog open tot 18:30 u.

Het Walhalla voor Foodies

Voor alle gepassioneerde hobbykoks, rasechte foodies of culinaire duizendpoten die op zoek zijn naar professioneel en kwalitatief kookmateriaal. Onze overzichtelijke en inspirerende belevingswinkel is een feest voor iedereen met een passie voor koken.
placeholder Glyph

Generaties culinaire ervaring

Dupont is een familiebedrijf. Warm, ongedwongen en vertrouwd… Dat is Dupont in een notendop! Dirk Dupont startte 35 jaar geleden in zijn garage een groothandel met kwalitatief kookmateriaal. In 2013 gaf hij de fakkel door aan zijn dochter Sarah.

Ondertussen is Dupont uitgebouwd tot dè speciaalzaak voor professioneel kook- & voedingsmateriaal voor particulieren én professionals met een winkel van 1500m2 in Zwevegem! 

Uitgepuurd en getest

Kwaliteit staat altijd voorop. Bij jou en bij ons. Daarom zijn wij erg selectief in wat we opnemen in ons assortiment. Kookmateriaal moet dagelijks presteren en lang meegaan. Alles wordt bij ons getest. Potten en pannen, elektrische toestellen, barbecues... Zo zijn wij niet alleen zeker van de kwaliteit maar kunnen wij ook onze klanten deskundig adviseren. 

Een combinatie van mooi design en doeltreffende efficientie, daar zijn wij naar op zoek!

Enthousiast team

De service die we klanten willen brengen kan alleen door een ervaren en deskundig team. Onze mensen hebben niet enkel een passie voor het vak, maar werken ook elke dag om hun kennis bij te schaven. Die know-how en ervaring zijn de bouwstenen van Dupont, daarin maken wij het verschil! 

'Teamwork makes the dream work' is niet enkel een leuke spreuk, maar een essentieel onderdeel van onze organisatie. Een hecht team met grote dromen...

Voor én na de aankoop

Een goede en persoonlijke service is voor iedereen belangrijk! Bij online verkoop en grote onpersoonlijke giganten gaat dit vaak verloren. Bij ons ben je meer dan een nummer! Vanaf het eerste winkelbezoek tot de levering kan je terecht bij een vast contactpersoon. Ook na aankoop blijven we beschikbaar voor advies, uitwisselen van ideeën of gewoon een leuke babbel.

Vlot bereikbaar, snelle communicatie en duurzame oplossingen. Dat is de Dupont garantie! 

Proeven, ruiken en ...beleven

Onze belevingswinkel is een feest voor iedereen met een passie voor koken. Bij Dupont houden we er nu eenmaal van om onze klanten te verwennen met proeverijen of hen de kwaliteit van onze kook- en voedingsartikelen met hun eigen ogen te laten zien!  Elk bezoek moet een beleving zijn: een ontdekkingsreis doorheen de boeiende wereld van koken en bakken.  

Daarnaast organiseren we ook geregeld workshops en gratis demonstraties met onze kookartikelen. Wij delen immers graag onze passie en kennis met onze klanten.   

 • "De mensen bij Dupont zijn zeer bekwaam en kennen hun producten"

  L. Vaninsberghe
  Hobbykok
 • "Hele mooie winkel, uitgebreid aanbod en vriendelijke medewerkers. Een voorbeeld!"

  Kristof
  Hobbykok
 • "Wat een prachtige winkel, je loopt er kwijlend rond met al dat moois! Vriendelijke dame aan de kassa."

  J. Zoete
  Hobbykok
 • "Echt iets voor de foodie, hobbykok en profi. Je krijgt er echt zin in koken en gezelligheid!"

  Wim D.
  Hobbykok
 • "Zeer ruim assortiment in verschillende prijsklassen. Leuk om cadeaubon van bij jullie te ontvangen. Rondneuzen in jullie winkel is echt wegsmelten. Vriendelijke service!"

  C. Buyck
  Hobbykok
 • "Wauw, wat een winkel! Je kan er gerust een uur rondkijken. Zeer vriendelijk en ze geven ook graag uitleg en goede raad. Zeer mooi materiaal."

  E. Vanmeenen
  Hobbykok
 • "Zoveel ideetjes voor cadeautjes. De plaats voor alles wat met koken te maken heeft. Heel vriendelijke bediening en advies."

  X. Beun
  Hobbykok

Kom langs in de winkel

En laat je inspireren!

Volg ons op

#DUPONTFOODIE
Volg ons op
Gratis levering vanaf €100
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen