Het geselecteerde product is niet volledig in voorraad.
Instructies
-
01.
Voor de Guacamole: Schil de avocado’s en snijd ze in stukjes. Kruid ze met zout en peper. Knijp vers limoen- of citroensap uit over de avocado’s en plet met een vork of mix kort.
-
02.
Voor de Muhammara dip: Pel de knoflook, samen met de geroosterde paprika, walnoten en tomatenpuree. Maal de paprikapoeder, komijnpoeder en granaatappelmelasse fijn. Mix samen in de blender, voeg de olijfolie toe en mix tot een gladde massa. Breng het op smaak met zout en peper.
-
03.
Bak de kip. Snijd de rode paprika, sjalot en chilipeper in fijne julienne.
-
04.
Snijd de rode bieten wraps in rondjes van ongeveer 12 cm doorsnede. Snijd de gegaarde kip in dunne reepjes.
-
05.
Besmeer de wraps met de guacamole. Bestrooi met de gemalen cheddar.
-
06.
Leg de kip, de gesneden groenten en de maïs erop. Kruid met peper en zout.
-
07.
Vouw dicht en bak aan beide kanten op de Tabl’O. Serveer de Muhammara dip apart in een potje als dip.
Quesadilla met Kip en Muhammara Dip
Hieronder vind je alle ingrediënten en de bereidingswijze voor dit heerlijke recept.
Ingrediënten:
- Rode bieten wraps
- Kippendijen
- Maïs
- Rode paprika
- Chilipeper
- Sjalot
- Gemalen cheddar
- Avocado
- Citroen
- Geroosterde paprika's
- Tomatenpuree
- Gerookte paprikapoeder
- Kaneel
- Knoflook
- Walnoten
- Komijn
- Granaatappel melasse
- Olijfolie
Benodigdheden:
- Een goed, scherp mes
- Snijplank
- Blender
- BBQ/ Tabl'O/ Pan