Onze winkel is vandaag nog open tot 18:30 u.

5 min.

Tuesday, 12 December 2023

Onze favoriete cadeautips boven 150€

Inspiratie nodig voor jouw eindejaarsgeschenken? Wij helpen je graag op weg! Hieronder kan je onze 10 favoriete producten van 2023 vinden boven 150 EUR. Orginieel, tijdloos én duurzaam! 

placeholder Glyph

Le Creuset cocottes

De braadpannen of cocottes van Le Creuset zijn een wereldberoemde klassieker in de keuken. Een veelzijdige braadpan die generaties lang mee gaat. 

Vanaf 269 EUR.

Jura ENA 4

De JURA ENA 4 is de volautomatische koffiemachine voor de pure koffieliefhebber. Een kleine eenkops volautomaat van JURA, waarin veel ervaring en passie voor intelligente producten zitten. En dat proef je.

Voor 699 EUR.

Ziipa Pizza ovens

Het perfecte cadeau voor een pizz liefhebber! Met de Piana pizzaoven kan je met je vrienden en familie genieten van de beste pizza’s! De pizzaoven is een compacte en innovatieve pizzaoven beschikbaar in 4 verschillende kleuren. 

Qelviq

QelviQ, jouw persoonlijke sommelier! Het identificeren van de ideale serveertemperatuur, het suggereren van de ideale combinatie met eten, het beheren van de voorraad en uiteindelijk het vergemakkelijken van het nabestellen van wijn zorgen voor een ongeziene wijnervaring! 

Voor 395 EUR.

Duo airfryer

Maaltijden met het hele gezin en feestelijke etentjes? De revolutionaire airfryer met twee zones is je ideale bondgenoot. Zet een maaltijd voor wel 6 personen op tafel dankzij de twee aparte manden.

Voor 189,90 EUR.

Tajine induction delight

Koken wordt een genot met de prachtige Delight tajine van Emile Henry! Hij is gemaakt van keramiek, wat warmte perfect geleidt. Zo worden je ingrediënten gelijkmatig gaar. De pan is lekker licht en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Voor 219,90 EUR.

Yakiniku tafelbarbecue

Gezellig met familie en vrienden bij elkaar, de tafel gevuld met lekker eten en grillen maar! Deze Japanse Shichirin is gemaakt van keramiek met quartz, cordieriet en afgebakken op hoge temperatuur. De grill is gemakkelijk schoon te maken door de geglazuurde buitenkant.

Voor 299 EUR.

Bestekset antique champagne

Deze 36-delige bestekset van Sambonet voor 6 personen heeft een prachtig verfijnd ontwerp. Ze zijn 100% vaatwasbestendig en hebben een speciale coating die beter beschermd tegen slijtage en krassen. Een kwalitatief bestek voor het leven! 

Voor 299 EUR.

Foodsaver Profi Line

Het vacumeren van voedsel houdt het niet alleen langer vers maar gaat voedselverspilling tegen én het bespaart ook tijd én geld. De Profi Line Plus heeft maar liefst 5 verschillende functies: marineren, pulseren, vochtig, droog en sous vide functie. 

Voor 179 EUR.

ofyr flavours of the world

Het tweede OFYR kookboek Flavours of the World staat boordevol inspiratie voor elk buitenmoment. Het boek is verkrijgbaar met 8 exclusieve kruidenmixen ontwikkeld door Guy Weyts. Van aperitief tot dessert een explosie van inspiratie en smaak!

Vanaf 169 EUR.

Volg ons op

#dupontfoodie
Volg ons op
Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €100
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen