Onze winkel is vandaag nog open tot 18:30 u.

5 min.

Tuesday, 6 February 2024

Rood voor Valentijn

Rood, de kleur van passie en liefde, maar ook van Valentijn. Hieronder hebben wij onze favoriete 'rode' producten verzameld voor de perfecte valentijnsavond.

placeholder Glyph

Emile Henry bakvorm

Met de Emile Henry Bakvorm Hart 33x29cm kun je prachtige taarten of quiches maken in de vorm van een hart. Hij is gemaakt uit keramiek en is geschikt voor oven en microgolf. 

Voor 39,90 EUR.

Dé tableware

De servieslijn ‘Dé’ van Ann Demeulemeester voor Serax, is een verfijnd spel tussen licht en schaduw. Elk stuk is met de hand geschilderd en zorgt voor een unieke collectie.

Vanaf 18,50 EUR.

Börner mandoline

Met de mandolines van Börner snij je snel en gemakkelijk plakjes of blokjes in verschillende diktes. Alles in één compact apparaat zonder veel overbodige attibuten of onderdelen.

Vanaf 44,90 EUR.

Smeg koffiemachine

De SMEG filterkoffiemachine is een echte eye-catcher in je keuken! Naast het stijlvol ontwerp heeft deze machine verschillende functies zoals aroma intensiteit en een warmhoudfunctie.

Vanaf 199 EUR.

Lungo koffietassen

De stoere en unieke tassen van Costa Nova zijn veel harder dan gewoon aardewerk door het geglazuurde oppervlak. De tassen kunnen zonder probleem in oven, magnetron, diepvries en vaatwas. 

Vanaf 9,00 EUR.

Le Creuset flessenkoeler

Deze flessenkoeler van Le Creuset koelt snel een fles op kamertemperatuur of houdt een gekoelde fles langer koud. Hij is geschikt voor vele flesvormen en -afmetingen. 

Vanaf 28 EUR.

Gietijzeren Dupont cocotte

Een cocotte of gietijzeren braadpan is één van de meest populaire keukentools. Vaak een stevige investering maar de cocottes van ons huismerk bieden dé oplossing!

Vanaf 109,95 EUR.

Red Spirit messen

De ‘Red Spirit’ serie staat garant voor onvoorwaardelijke scherpte. Het ergonomisch handvat is vormgegeven in karakteristieke ronde stijl, die veel voorkomt bij Aziatische messen. 

Vanaf 70,97 EUR.

Alfa pizza oven

Bak echte Italiaanse pizza's met de ovens van Alfa! Ze zijn wereld gerenommeerd en van superieure kwaliteit. Beschikbaar op hout of gas. 

Vanaf 999 EUR.

Peugeot molens

De compacte Paris pepermolen van Peugeot in passierode lak is net zo mooi als praktisch. Kookliefhebbers zijn al jaren fan van het ingenieuze 'U-'Select-systeem met instelbare maalgraad. 

Vanaf 29,90 EUR.

Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €100
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen