Onze winkel is vandaag nog open tot 18:30 u.

5 min.

Thursday, 18 April 2024

Zomer op tafel

Kom gezellig aanschuiven aan onze vrolijke tafel! Deze tafel is ideaal voor iedereen die hunkert naar zonnige dagen, kleur en speelsheid. Tafelen gaat niet alleen om het eten dat je serveert. Het draait om samen zijn en dat wordt nog gezelliger aan een mooi gedekte tafel met prachtig tableware. Laat je inspireren door onze tafel en shop deze stijlvolle look.

placeholder Glyph

Shop the look

placeholder Glyph

Meer over de collecties

Wil je weten hoe je een prachtige en unieke tafel kunt creëren?
Mix en match verschillende kleuren, collecties en texturen! Zo hebben wij deze geweldige tafel samengesteld.

Benieuwd naar de collecties die we hebben gecombineerd?
Ontdek ze hieronder en shop de complete collectie.

Tableware Confetti by AIDA

De Confetti tableware collectie van AIDA is een feestelijke en kleurrijke serie serviesgoed. De collectie kenmerkt zich door speelse en vrolijke ontwerpen, geïnspireerd op confetti. Elk stuk in deze collectie is met zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardig materiaal. 

Verbelle by Schott Zwiesel

De verbelle wijnglazen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam Tritan-kristalglas. Deze glazen zijn ontworpen om elegantie en functionaliteit te combineren, met een perfecte balans tussen vorm en functie. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en bestand tegen breuk. 

Totem by KNYN

De Totem keramiek van KNYN is een unieke collectie handgemaakte keramische objecten. Elk stuk is met zorg en vakmanschap vervaardigd, waardoor geen twee items hetzelfde zijn. Deze kunstwerken voegen een eigentijdse en artistieke touch toe aan elk interieur.

Stonecast Buffet by Churchill

De Stonecast buffet schalen van Churchill zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk en zijn ontworpen om duurzaam en stijlvol te zijn. Met hun natuurlijke uitstraling en stevige constructie voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke tafelsetting. 

Placemats by Point Virgule

De placemats van Point-Virgule zijn gemaakt van 100% gerecycled katoen. Deze placemats zijn niet alleen stijlvol, maar ook wasmachinebestendig, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Voeg een vleugje kleur toe aan je tafelsetting met deze prachtige placemats.

placeholder Glyph

Laat je inspireren

Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €100
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen