Het geselecteerde product is niet volledig in voorraad.
De beschikbare voorraad bedraagt:
De levertermijn voor producten van Le Creuset Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
Instructies
-
01.
Was de tomaten, verwijder het harde kroontje en snij ze doormidden.
-
02.
Hol ze een beetje uit en kruid ze binnenin met peper en zout.
-
03.
Leg in elke tomaat 2 à 3 basilicumblaadjes, besprenkel het geheel met olijfolie, en verdeel de helft van de pesto over de tomaten.
-
04.
Verdeel hierover nu de in stukken gesneden mozzarella of burrata en bestrooi alles nogmaals met peper en zout.
-
05.
Bak de tomaten gedurende ongeveer 10 minuten en draai ze geregeld een kwartslag, zodat ook de zijdelingse warmte haar werk kan doen.
-
06.
Wanneer de warmte ook goed is doorgetrokken in de kaas, werk alles af met de rest van de pesto en de basilicum. Of laat je creativiteit de vrije loop en voeg wat ham, spek of gerookte zalm toe binnenin de tomaat.
Gebakken tomaat met mozzarella
Gebakken tomaat met mozzarella of burrata. Afgewerkt met groene pesto, enkele blaadjes basilicum en olijfolie.
Lekker, simpel en gezond. Smakelijk!
Bereidingstijd:
20 min.
Moeilijkheidsgraad:
Beginner
Ingrediënten:
- 3 mooie rode Coeur de Boeuf tomaten
- 2 bollen buffelmozzarella of burrata
- 6 eetlepels pesto
- 3 takken basilicum
- olijfolie
Benodigdheden:
- Een goed, scherp mes
- Een snijplank
Gratis levering vanaf €100
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen